KIRK & HOLM er et strategisk designbureau.
Målet med design processen er at gøre det komplekse enkelt. Det kræver indsigt, udsyn og klarsyn.

Design proces

Vi skaber visuelle og strategiske kommunikationsløsninger, som målgrupperne kan identificere sig med, og som skaber effekt og værdi for vores kunder.

Vores metodiske designtilgang sikrer, at vores indsigt bygger på fakta fra analyser, research og interviews.
I designfasen udforsker, afsøger, idéudvikler, tester, forkaster, angriber, tegner, skriver og designer vi igen og igen, inden du præsenteres for ét oplæg med design, skarpe budskaber og en relevant løsning.
Godt design handler nemlig om æstetik, om form og farver der spiller sammen. Om at finde ind til kernen, om at visualisere og kommunikere med klare budskaber. Vi brænder for den gode løsning skabt i tæt dialog med dig som kunde.

Engagement

Vores passion for strategisk design har gennem mere end 20 år bragt os rundt i mange forskellige brancher. Vi arbejder med stolthed for nogle af landets største virksomheder, offentlige institutioner samt en lang række spændende små- og mellemstore virksomheder. Vi ønsker at kende dig og din forretning godt, og vi ser os selv som ambassadører for vores kunder. Langvarige kunderelationer vidner om kvalitative og effektskabende løsninger samt ansvar og ordholdenhed, når det drejer sig om overholdelse af konditioner som kvalitet, pris og levering.

Teamet

KIRK & HOLM består af en række personer, der er af den opfattelse, at gennemtænkt design og den enkle idé altid skal være udgangspunktet for at løse en opgave. Vores team spænder vidt. Fra en cand.negot og en forfatter til fem grafiske designere/webdesignere – nysgerrige, vidende, og kompetente mennesker, der brænder for det vi laver.

Strategisk design er et håndværk, som vi mestrer. Vil du høre mere om det, kommer vi gerne forbi til et møde – giv os et kald på 75 41 19 69.

Facts om Kirk & Holm
0 Talentfulde
medarbejdere
0 Års
eksistens
{0}+ Custommade
websites
{0}+ Visuelle
identiteter
{0}+ Design af
private label serier
{0}+ Designede
logoer
Følg os på Facebook Følg os på LinkedIn Følg os på Instagram