Vi skaber morgendagens brands. » Kirk & Holm
Vi har vundet priser igen! Klik her

Vi skaber morgendagens brands.

Vi skaber morgendagens brands.

Logo & visuel identitet
Fra logo til online aktivitet, vil en stærk visuel brandidentitet afspejle hvem du er, signalere dit arbejdsområde og fortælle, hvorfor det netop er dig, man skal have fat i.
Branding & strategi
Med brandingstrategi skaber vi en stærk position på markedet for din virksomhed, så du kan tiltrække nye og loyale kunder såvel som fremtidigt talent.
Udvikling af brands
Vi udvikler dit brand sammen med dig – i interaktion med kunder, launch af nye produkter og gennem formidlingen af brandets funktionelle og emotionelle værdier.
SoMe Marketing
Markedsføring på sociale medier handler om at nå, engagere og interagere med din målgruppe på den rigtige platform. Vi bygger kampagner med lang rækkevidde.
Art Direction
Hvis din forestillingsevne ikke rækker til formidling af dit image, brand og budskab, har du brug for kompetent Art Direction for at nå i mål. Vi vækker dit brand til live gennem visuelt og kommunikativt design.
Website
Din webside er ofte en potentiel kundes første møde med dig. Vi designer brugervenlige websites, som understøtter dit brand og skaber aktivitet gennem tekst, grafik, ikoner og stærk SEO.
Emballage
Vi udvikler koncepter og designer emballage for både danske og internationale virksomheder. Uanset produktområdet, skaber vi brands og private labels som bevæger kunder og rykker salg.
Kampagner
Vi skaber marketingkampagner tilpasset målgruppen til en bred vifte af medier. Succes opnås med de rigtige idéer, fængende visuelle virkemidler, velskrevne tekster og veltilrettelagte medieplaner.
Animation
Som med infografik, kan animation være med til at skabe liv på dit website og sociale medier. Tag med os på rejsen fra storyboard, design, animation og lyd, til selve implementering og løft dit brand til nye højder.
Navngivning
“What’s in a name?” I dag, modsat i Shakespears levetid, alt! Vi skaber navne til virksomheder, services og produkter. Unikke navne, som både er registrerbare og skaber opmærksomhed.
Design til tryk
I en digital levetid skaber vi både digitale og trykte medier. Nogle gange er det dog den taktile følelse af et glittet magasin, en indbundet bog, en særlig årsrapport eller endda en flyer eller et specielt visitkort, som adskiller dig fra konkurrenterne.
Infografik
Grafisk, visuel formidling af din data og information kan hjælpe til læsning og afkodning. Med din egen unikke grafiske stil, skaber vi genkendelse for dit brand på tværs af platforme.